Teleurstelling over uitspraak in zaak brandweer

Diemenaar Mart van Troost, oud brandweercommandant,  is teleurgesteld dat het OM geen stappen onderneemt tegen brandweercommandant Leen Schaap. Van Troost, die eerder in de lokale politiek van Diemen actief was, is gepensioneerd bij de brandweer en vertegenwoordigt oud-collega’s die ontevreden zijn over het beleid van de brandweerleiding.

Van Troost noemt de uitspraak ‘meten met twee maten’. Schaap had in een radio-interview de medezeggenschap bij de brandweer vergeleken met de maffia. Tientallen brandweerlieden voelden zich niet respectvol bejegend door die uitspraken. Er loopt nu nog een procedure bij de Ombudsman.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.