Veel Diefstallen bij Station Diemen

In de eerste acht maanden van dit jaar zijn dertien diefstallen van fietsen bij station Diemen-Zuid en twaalf bij het station in Diemen Centrum gemeld. Daarnaast telt de politie ook bij station Diemen tien gestolen of opengebroken auto’s en in Diemen-Zuid negen van dat soort gevallen. Bij Diemen-Zuid zijn op de 12e augustus 13 auto’s bekrast of anderszins beschadigd. Dat kan meer zijn omdat sommige eigenaren mogelijk elders aangifte hebben gedaan. Dat delen B&W mee in antwoord op vragen van de VVD-raadsfractie. De laatste tijd is het toezicht van de politie en beveiliging, met name in Diemen-Zuid opgevoerd. Ook zijn er struiken verwijderd en andere maatregelen genomen om de situatie te verbeteren. Tijdens de behandeling van de begroting in de raad liet burgemeester Boog weten op dit moment geen reden te zijn voor aanvullende maatregelen. Of dit moment wordt ook niet gedacht over de invoering van cameratoezicht bij de stations in Diemen.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.