HieperdeBieb! Vier OBA 100 in OBA Diemen.

 Dit jaar viert de OBA haar 100e verjaardag en wie jarig is, trakteert. Zaterdag 30 maart van 14:00 – 17:00 trakteert OBA Diemen haar bezoekers dan ook op een swingend feest voor jong én oud. Kom luisteren naar Jazzorkest MDM en speciale gast Clover Jean, doe mee aan de Grote OBA 100 quiz en wie weet ontvang je wel een prijs uitgereikt door Diemo de Eend of beproef je geluk bij het Rad van Fortuin. Natuurlijk is er ook aan de jonge bezoekers gedacht. Zij kunnen meedoen aan een speurtocht, zich laten schminken, knutselen of luisteren naar een prachtig verhaal voorgelezen door de burgemeester. Uiteraard zijn er ook drankjes en taart.

Feestprogramma 100 jaar OBA


Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.