Een Harmonieus Dubbel Concert

Op zaterdag 23 maart vindt een uniek samenwerkingsconcert plaats in Theater De Omval in Diemen. Het Groot Harmonieorkest van Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim onder leiding van Dirk van der Niet en de Diemer Harmonie onder leiding van Vincent van den Bijlaard presenteren deze avond een gevarieerd programma.

Van Astor Piazzolla’s Tango’s, tot hartverscheurende blues en Queens’ Greatest Hits … het komt allemaal voorbij. Bovendien presenteert de Diemer Harmonie een voorproefje van haar najaarsconcert, met als thema Dieren. Werken met titels als Blackbird, Waltzing cat, Chicken run en Pink Panther. Ook de West Side Story van Leonard Bernstein staat op het programma. Het mythologisch verhaal van Daedalus, de vader van Icarus, wordt muzikaal verteld in Daedalus Labyrinth van Sean O’ Loughlin.

Het dubbelconcert begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten kosten € 10,- voor volwassenen, € 8,- voor 65+, en kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar via penningmeester@diemerharmonie.nl

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.