Bruggen over Weespertrekvaart krijgen nieuwe elektrische installaties

Diemen, Weespertrekvaart – Van de Venserbrug en de Diemerbrug worden de elektrische installaties vernieuwd. Daarom worden de twee bruggen na elkaar aangepakt. Er wordt dus aan de ene  brug gewerkt terwijl de andere brug gewoon open blijft voor het verkeer. Alles is nodig om de bediening van de twee bruggen tijdens de komende drukke zomertijd goed en veilig te laten verlopen, zowel voor het scheepvaart als het wegverkeer.

Rooster van aanpak. De Venserbrug wordt van maandag 1 april tot en met zondag 21 april afgesloten voor de scheepvaart en van maandag 8 april tot en met zondag 21 april voor auto’s. Voetgangers en fietsers kunnen van 8 april tot 15 april nog gebruikmaken van de Venserbrug, maar vanaf maandag 15 april tot en met zondag 21 april is de brug volledig afgesloten. De Diemerbrug kan den wel gewoon worden gebruikt.D

De Diemerbrug wordt van maandag 22 april tot en met zondag 12 mei afgesloten voor de scheepvaart en van maandag 29 april tot en met zondag 12 mei voor al het verkeer. De Venserbrug is dan weer in gebruik en volledig voor alle verkeer beschikbaar.

Bus 44. Bus 44 rijdt van 29 april tot en met 12 mei een alternatieve route. De bus rijdt dan via de Venserbrug. Bij Beukenhorst vervalt de halte in die periode. Er verschijnt een tijdelijke halte op de Bovenrijkersloot dichtbij de Venserkade.

Foto: Frans DeckersRelated posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.